Kommer hända i verklighet?

När jag var liten runt 7-10 år vill ha två barn när jag blivit stor. Några år sedan kollade jag mycket på tv gäller fattiga barn som förälder hade ingen råd till dem och kunde inte ha tagit hand om dem. Jag tyckte de som skapats barn sen lämnade de till barnhem, mycket fel gjort av dem för de visste själva att de har ingen råd men varför skapades barn sen lämnade. Förälder kan verkligen kämpa och ge aldrig upp även om de har problem med ekonomi och boende. Det fick mig känslan att jag vill faktiskt adoptera två barn och är ingen skäms över det. Börjar drömma mycket om barn hur skulle jag ge till dem allt som jag hade upplevt och de ska få som jag fått fast känns som jag har ett redan barn är min lilla syster, Mona heter hon och nyss har fyllt 6 år. Det låter inte konstig alls tycker jag i alla fall för jag har tagit hand om henne från när hon kommit ut till världen från min mammas magen så jag vet hur man ska ta hand om dem små barn. Alla saker är inte alltid lätt, det tar tid att förstå samtidig man lära sig också nya saker. Jag själv tycker att jag behöver inte ha barn därför vill adoptera barn och är inte fel på det. Om det hänt så kommer bli ett lycklig liv tro mig.
Om jag vunnit flera miljarder skulle vilja ge nästan hela pengar till dem barnhem. Jag försöker att se till som jag följt mina drömmar skall hända i verkligenhet annars kommer jag förstöra allt men inte allt antar jag fast det känns som jag måste göra det. Det går inte att "subba" tas bort i min hjärna
När jag var liten runt 7-10 år vill ha två barn när jag blivit stor. Några år sedan kollade jag mycket på tv gäller fattiga barn som förälder hade ingen råd till dem och kunde inte ha tagit hand om dem. Jag tyckte de som skapats barn sen lämnade de till barnhem, mycket fel gjort av dem för de visste själva att de har ingen råd men varför skapades barn sen lämnade. Förälder kan verkligen kämpa och ge aldrig upp även om de har problem med ekonomi och boende. Det fick mig känslan att jag vill faktiskt adoptera två barn och är ingen skäms över det. Börjar drömma mycket om barn hur skulle jag ge till dem allt som jag hade upplevt och de ska få som jag fått fast känns som jag har ett redan barn är min lilla syster, Mona heter hon och nyss har fyllt 6 år. Det låter inte konstig alls tycker jag i alla fall för jag har tagit hand om henne från när hon kommit ut till världen från min mammas magen så jag vet hur man ska ta hand om dem små barn. Alla saker är inte alltid lätt, det tar tid att förstå samtidig man lära sig också nya saker. Jag själv tycker att jag behöver inte ha barn därför vill adoptera barn och är inte fel på det. Om det hänt så kommer bli ett lycklig liv tro mig. En sak till ni får tycka att jag snackar bara i luft eller sned på mig fast jag skit i vad ni tycker om mina drömmar. Visa respekt och accptera för annans drömmar om framtid och m.m.
Om jag vunnit flera miljarder skulle vilja ge nästan hela pengar till dem barnhem. Jag försöker att se till som jag följt mina drömmar skall hända i verkligenhet annars kommer jag förstöra allt men inte allt antar jag fast det känns som jag måste göra det. Det går inte att "sudda" tas bort i min hjärna för jag älskar småbarn så jättemycket.
Det går inte förklara hur känns det men jag vet hur känner det för jag har drömt så mycket om detta plus har mycket bilderna och filmerna i min hjärna, de är så unika fast bryr mig inte ens vart kommer de ifrån. Alla svarta och vita människor är lika värda som alla.Viktigt att man ska visa att älska sin barn även om de är adoptera.

RSS 2.0